top of page

Xarxa Hospitalària

Amb la intenció de transformar el concepte d’atenció hospitalària, el programa teixeix

una xarxa de centres que treballen per la humanització de l’assistència sanitària.

Domum_ICO_Hospitalet_2022_E0I2899.jpg

Acompanyament a les unitats d’oncologia

DOMUM fa un acompanyament de dos a tres anys als centres hospitalaris que implica la remodelació dels espais, la formació per al personal sanitari i la planificació i realització d’activitats, sempre adaptades a la realitat i les necessitats de cada centre.

Per a la realització d’activitats, DOMUM ofereix la seva xarxa, facilita la mobilització de professionals del mateix centre i gestiona el vincle amb altres entitats per oferir tallers i iniciatives específiques per a persones amb càncer.

Treball conjunt

Conjuntament es treballa perquè tots els professionals del centre integrin el projecte, ofereixin activitats grupals i fomentin la humanització de l’assistència sanitària.

Sostenibilitat del model

Un cop acabat el període inicial d’acompanyament, els espais queden ja integrats al centre hospitalari i la gestió de les activitats continua en mans de l’equip dinamitzador. L'hospital forma ja part de la xarxa DOMUM.

Una xarxa per compartir i intercanviar coneixements i experiències, per aprendre els uns dels altres, trobar inspiració i continuar creixent per consolidar la humanització de l’assistència sanitària.

 

Nova mirada

Es propicia un canvi de mirada necessari que els centres acaben integrant en la seva dinàmica assistencial.

20231107_112446.jpg

Avaluació

És clau conèixer l’impacte que tenen tant els espais com les activitats i tallers en la manera com s’afronta la malaltia i en l’adquisició d’eines de relació i de benestar global, per la qual cosa tant el programa com tots els seus projectes compten amb un pla d’avaluació i es vinculen a estudis d’investigació.

bottom of page