top of page

Activitats d'atenció psicosocial

DOMUM col·labora en la dinamització d'un ampli ventall d’activitats que donen resposta a les necessitats emocionals i fomenten la qualitat de vida de les persones en processos oncològics.

2.JPG

Acompanyament emocional

Es proposen tallers d’acompanyament emocional com l’artteràpia, la musicoteràpia, el mindfulness i altres activitats adreçades a donar eines de creixement personal i estratègies per conviure amb la malaltia.

 

Mirada integral 

El càncer no només afecta el procés biològic, sinó que implica, en la majoria dels casos, patiment emocional, psicològic i relacional.

Activitats comunitàries

També es plantegen activitats comunitàries, com clubs de lectura, marxes nòrdiques, presentacions de llibres, etc., que afavoreixen la convivència i l’intercanvi d’experiències amb altres persones que viuen processos semblants.

Activitats pràctiques

També s’aborden qüestions pràctiques amb sessions informatives sobre possibles efectes secundaris dels tractaments, nutrició, activitat física, gestió dels canvis estètics com a conseqüència dels tractaments o gestions burocràtiques, per tal de millorar de manera pragmàtica el seu dia a dia.

Els cuidadors

S’ofereixen a més activitats adreçades als cuidadors, que també necessiten recursos i suport per cuidar-se i poder acompanyar adequadament.

bottom of page