top of page

Interiorisme Terapèutic

Els espais DOMUM són un punt de trobada i de suport emocional per a les persones en procés oncològic.

Racons d'intimitat

Per tal que hi hagi la possibilitat de passar una estona tranquil·la i d’introspecció, hi ha racons d’intimitat, amb separadors que permeten aïllar-se, jugant amb el ple i el buit, i que eviten les mirades de l’exterior alhora que permeten l’entrada de llum. 

La transformació dels espais segueix el concepte de l’interiorisme terapèutic, desenvolupat a través de tots els elements que conformen l’espai, com ara la disposició, el mobiliari, la il·luminació, els materials o els colors.

Multifuncionals 

Les sales d’estar s’estructuren en diferents zones, adaptant-se a les seves necessitats en tot moment.

DSC_3036.jpg

Espais per compartir i viure

D'altra banda, i per tal d’afavorir la socialització entre persones que estan vivint processos similars, es poden trobar espais on la distribució dels seients afavoreix la comunicació i la relació entre pacients.

Espais polivalents

Els espais són multifuncionals i possibiliten el desenvolupament d’activitats psicosocials i tallers adreçats a les persones malaltes i el seu entorn.

_DSC5952-HDR.jpg
retocada2.jpg

Com a casa

Per tal de propiciar que els pacients s’hi puguin sentir com a casa, s’hi prioritzen la confortabilitat i els materials naturals com la fusta, i s’afavoreix la presència de vegetació, alhora que es té cura de la il·luminació perquè aporti també calidesa i benestar.

bottom of page