top of page

Inaugurem l'activitat a l'Hospital de la Dona del Vall d'Hebron amb ioga oncològic en cadira

El ioga és una pràctica que ofereix beneficis físics i emocionals, i s'ha estès en hospitals dels Estats Units i Gran Bretanya, on s'ha demostrat que redueix l'estrès, l'insomni i la depressió, i estimula el sistema immunitari.

Woman drinking orange juice

En aquest context, el ioga en cadira s'ha convertit en una activitat popular als hospitals, ja que permet als pacients adquirir tècniques de relaxació i respiració per a aplicar durant els temps d'espera.


Aquesta activitat forma part de les iniciatives de dinamització de la xarxa Domum als hospitals, i està dirigida a millorar el benestar emocional i físic dels pacients. La col·laboració amb l'Hospital Vall d'Hebron, Hospital de la Mar, Hospital de Mataró, Hospital Granollers, ICO Hospitalet i Parc Sanitari Pere Virgili ha permès comptar amb professionals especialitzades en ioga oncològic i ioga terapèutic, com Mireia Coma-Cros i Adriana Jarrín, respectivament.


Animem a tots els hospitals a què aquesta activitat es continuï incorporant i es converteixi en part de la cartera de serveis del sistema sanitari.Comments


bottom of page